Osnovni tečaj

je namenjen vsem, ki še niste imeli priložnosti do dobra zpoznati svojega fotoaparata in ga v celoti izkoristiti. Spoznali boste skrivnosti uspešnih fotografij. Primeren je za vse, ki želite svoje fotografsko znanje podpreti teoretično in svoj fotoaparat do popolnosti izkoristiti za izdelavo čudovitih kompozicijsko izpiljenih fotografij.

Primeren je za vse generacije.

Program

Tečaj poteka na terenu in v predavalnici. Razdeljen je na:

          3 ure teorije, ki zajemajo spoznavanje fotoaparata in uporabo likovnih elementov pri komponiranju fotografij. Naučili se boste pravilno izmeriti svetlobo, določiti barvno temperaturo in zkoristiti razne svetlobne pogoje;

          2 x 3 ure fotografiranja na različnih lokacijah, kjer se bomo pozabavali s fotografiranjem krajine (tako mestne arhitekture kot narave), pogledali, kako najlepše ujeti trenutke ob vodi in šporne utrinke v gibanju;

          3 ure pregledovanja in konzultiranja posnetih terenskih fotografij in obdela v različnih računalniških programih za obdelovanje fotografij.

Zaželjen je lasten digitalen fotoaparat, če to ni izvedlivo, je po dogovoru možna izposoja.

Cenik

Osnovni tečaj fotografije, ki zajema 12 ur:

          odrasli 85€,

          študentje in dijaki 72,25€ (15% popust).

Vsem obiskovalcem tečajev in delavnic nudimo svetovanje-konzultcije po elektronski pošti tudi po že zaključenih tečajih in delavnicah.

Obiskovalcem začetnega tečaja, ki nadgrajujejo svoje znanje v nadaljevalnem nudimo 15% popusta.

*Tečaj poteka v Ljubljani v majhnih skupinah, do deset udelečen(k)cev.

Termin

Trenutno ni aktualnih terminov. 

Povpraševanje

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.